Ik ga graag hardlopen. Ik heb stripscenario’s geschreven onder het pseudoniem Niquicho voor tekenaars als Michel Den Hamer, Thijs Hannaart, Santiago Martín en Eric Hebben. Mijn strips zijn onder meer verschenen bij StripSter, Strike en P@per. Michel en ik hebben twee boekjes gemaakt: ‘Boeken verslinden’ hebben we in eigen beheer uitgebracht en ‘Over mensen en monsters’ is verschenen bij uitgeverij Bonte. Van deze laatste strip kun je nog een exemplaar bestellen.

Ik schrijf gedichten die ik bespreek met vrienden in het collectiefje Pizza & Poëzie. Mijn verzen zijn onder meer te lezen in Op Ruwe Planken en Poëziepuntgl en ze waren te horen tijdens Onbederf’lijk Vers en de Nijmeegse Kunstnacht.

Ik ben sinds augustus 2016 leraar Nederlands. Daarvoor werkte ik als webredacteur. Ik woon in Nijmegen met mijn vrouw en drie kinderen.

Over mensen en monsters

Boeken verslinden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>