Pre-finale DichtSlamRap: Boxtel zondag 11 januari

Na een teleurstelDichtSlamRaplende slam in Utrecht en een opbeurende masterclass van Buddy Wakefield bestijg ik komende zondag weer een podium, en wel dat van de pre-finale van DichtSlamRap in Boxtel. Samen met acht andere dichters strijd ik om een plaats in de grote finale, later die maand.

Dus als je 3 minuten van mijn poëzie wilt horen, en hopelijk 6 minuten (als ik de tweede ronde haal), kom dan op zondag 11 januari vanaf 14.00 uur naar Le Temps Perdu in Boxtel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>