University Unplugged

Ook al ben ik al zo’n tien jaar geen student meer aan de Radboud Universiteit, toch treed ik komende maandag op tijdens University Unplugged. De goede zielen van Cultuur op de Campus organiseren dan een open podium waar ook (deeltijd)studenten van de HAN welkom zijn.

Ik ga een paar gedichten voorlezen en misschien doe ik er ook enkele uit mijn hoofd. Dit kun je verwachten: een populistisch anti-populismegedicht, een vers over liefde en onderdrukking, over navelstaarderij, anonimiteit, Boliviaanse mijnwerkers en Joeri Gagarin.

Het festival begint om 19.30 uur met muziek (ook van een Niek). Ik draag voor tussen 19.55 en 20.05 uur.

Wees welkom maandag 1 december in de Studentenkerk, Erasmuslaan 9A, Nijmegen.

Voor wie dan niet kan, op 10 december doe ik mee aan de U-Slam in Utrecht.

University Unplugged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>