8 redenen om naar Valkenswaard te gaan

Ik heb 8 redenen om komende zaterdag een bezoek te brengen aan het Brabants Stripspektakel in Valkenswaard:

 1. om Michel Den Hamer, met wie ik vaak strips maak, te ontmoeten. We communiceren nu vooral via e-mail en Facebook want hij woont in Sas van Gent en ik in Nijmegen.
 2. om de mensen op en achter StripSter te ontmoeten. Een online platform is prachtig maar haalt het niet bij een gezicht, een hand en een stem.
 3. om andere stripmakers en -liefhebbers te ontmoeten.
 4. om ons boekje te verkopen. Michel en ik hebben onze beste strips gebundeld in Boeken verslinden. We signeren en verkopen dit op zaterdag bij de stand van StripSter.
 5. om ons werk onder de aandacht te brengen van tijdschriften en uitgeverijen.
 6. om de geboortestad van mijn schoonvader te bekijken.
 7. om strips te kijken, te bespreken en te kopen.
 8. en omdat ik enorm blij ben met ons boekje en graag jullie mening erover hoor.

Wie weet tot zaterdag in Valkenswaard!

4 comments

 1. Arthur says:

  Hoi Niq,

  ‘Boeken Verslinden’ heb ik gelezen, en ik vond het verhaaltje over de uitgaande kaars het allerleukst. Het deed me denken aan “Marthas Orphanage” (http://pbfcomics.com/12/; ik schrik nu wel van de titel van dit verhaaltje) en “Bed Monster” (http://pbfcomics.com/3/) van de Perry Bible Fellowship, die ik vreselijk grappig vind. Veel plezier op de strip-beurs!

  Groet,

  Arthur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>